Restauranger för konferens

Letar du efter en bra restaurang för företagets nästa konferens? I Sverige finns det mängder med restauranger och hotell, samt konferensgårdar där ni kan samlas, äta gott och bygga upp en starkare verksamhet.

När man hör ordet konferens är det lätt att associera till stora, kalla och intetsägande salar där företagets alla anställda ska sitta på hårda pinnstolar i timmar. En konferens behöver dock inte vara det minsta trist, utan kan vara en riktigt trevlig upplevelse för alla.

1. Stenugnsbaden

Stenugnsbaden lämnar sig utmärkt för dig som vill ha konferens Västkusten med dina anställda. Här hittar du inte bara fina konferenssalar som ni kan hyra, utan även rum för övernattning såväl som färdiga paket som passar de flesta. Vill ni boka aktiviteter hittar ni även spa och bad.

2. Färgfabriken

Vill du hålla konferensen mitt i Stockholm är Färgfabriken ett bra alternativ. Här får du tillgång till unika och trevliga lokaler som är inspirerande och kreativa – för mer produktiva möten. Vill ni ha mat i samband med konferensen finns möjlighet att beställa en färdig avsmakningsmeny.

3. Winterviken

I Alfred Nobels gamla lokaler kan ni spendera många timmar i goda kollegors lag. Den gamla krutfabriken ligger belägen i vackra Winterviken i Aspudden och är ett självklart val för både små och stora företag. Här lagas även er önskade meny på plats, av duktiga kockar i världsklass.