MEDELHAVSKROG

OLYMPIA & DA VINCI

=

MEDELHAVSKROG

När vi öppnade Restaurant Olympia 1984 i Linköping var vi den första grekiska restaurangen i stan och en av banbrytarna för en internationell meny på Linköpings restauranghimmel. Idag är vi den äldsta restaurangen i Linköping i samma regi- nästan- och i hela 33 år har vi varit en uppskattad mötesplats för alla älskare av god grekisk mat, dryck och kultur.

Nu kommer Olympias traditionella och ”k-märkta” lokaler att övergå i annan regi. Men du som varit vår gäst under många år och hör till våra stamkunder behöver inte vara orolig. Delar av personalen, viss inredning, menyer och den speciella atmosfären som har kännetecknat vår restaurang i 33 år flyttar 598 meter västerut till Ristorante da Vinci på Bielkegatan 1.

Där kommer nu två av Medelhavets stora matkulturer, den grekiska och den italienska, att samsas under samma tak. Det är vår vision och absoluta ambition att dessa skall inspirera, utveckla, lära av och sporra varandra att bli ännu bättre på det som vi redan är bra på. Samtidigt vill vi passa på att tacka alla våra fantastiska kunder för alla intressanta och trevliga möten.

Det hade inte gått utan Er.
Tack!

Du är här: Startsida Startsida MEDELHAVSKROG